Lifestyle

Vores LifeStyle programmer indeholder løbende vejledning og rådgivning på et højt niveau. Det betyder, at du får maksimalt udbytte af din træning.

Vores LifeStyle programmer er målrettet netop dit behov:

  1. Rygtræning
  2. Genoptræning
  3. EasyLife (vægtregulering)
  4. Velvære
  5. Motivation

Rygtræning

Vi lægger ud med at lokalisere dit rygproblem ud fra en undersøgelse. Derefter lægger vi et individuelt træningsprogram, som tager hensyn til din fysik, alder og problemets karakter. Formålet er at korrigere kompenserende bevægelser, opbygge den støttende muskulatur, styrke kroppen, samt lære dig at bruge kroppen hensigtsmæssigt.
Programlægning og opfølgning forestås af en fysioterapeut.

Genoptræning

Dette program henvender sig til mennesker, som har behov for genoptræning efter eksempelvis en knæ/hofte operation, efter en blodprop eller måske som forebyggelse af slidgigt. Programmet styrker kroppens muskulatur og giver dig glæden ved at bruge kroppen tilbage igen.
Programlægning og opfølgning  forestås af en fysioterapeut.

Velvære

Udover træningen har du her mulighed for at få massage som en del af dit medlemskab. Dermed kan du regelmæssigt få løsnet godt op i muskulaturen, så du oplever ekstra velvære ovenpå anstrengelserne. Som på de andre LifeStyle programmer, er der regelmæssige møder med din instruktør, så din træning bliver optimal.

Motivation

Det er vigtigt, at det er både sjovt og udforderende at træne – så får man større lyst til at træne og bedre resultater. Dette program giver vejledning i korrekt træning, fastholdelse i træningen, samt hjælp til forebyggelse af diabetes type 2 og andre livstilssygdomme.

Formålet er, at opnå bedre psykisk og fysisk velvære, samt opleve en øget energi. Den faglige vejledning varetages af konditions- og styrketræningseksperter.

Vil du høre mere om programmerne?

Book en rundvisning, ring på tlf. 55 34 20 94