Aerobic

Aerobic er en motionsform, der tilgodeser hele kroppen, alt efter egne ønsker og behov. Aerobic kan bestå af en ren fedtforbrændingslektion, en ren styrke/opstramningslektion eller en kombination af disse.

  • Motions Dans
  • HitFitDance
  • BodyPump®
  • Corehold
  • Cirkeltræning
  • Tabata
  • Boldtræning
  • Fys-Pilates
  • MBL (Mave, baller & lår)

Corehold

Mobilisering – Stabilisering – Styrke – Smidighed
Core er rolig træning med fokus på de muskler og led som er essentielle for at opnå en optimal holdning fri for skulderspændinger og træthedssmerter i lænden.
Øvelserne foregår i et langsomt tempo, og programmet er skiftende fra gang til gang. Altid med grundig vejledning, så alle kan være med.

HitFitDance

HitFit Dance er en form for fitness, som blander dansegenrer fra 50’erne og op til nu, i forskellige trin og rutiner til musik de fleste kan synge med på. Formålet er at forbrænde kalorier, danse moderne og ikke mindst at have det sjovt samtidig.
HitFit Dance er for folk i alle aldre, og sværhedsgraden. Desuden er HitFit Dance en sjov måde at blive genforenet med de gode gamle trin, eller at blive fortrolig med de nyeste rytmer. Koreografien er tilpasset musikgenren, så deltagerne kommer igennem alt fra rock’n roll, twist og jitterbug til disco, funk og showdance.

BodyPump®

BodyPump® er styrketræning til musik, som er udfordrende og som gør dig stærk. Træningen er perfekt for både mænd og kvinder, som gerne vil træne hele kroppen igennem på 1 time. BodyPump® er enkelt, og effektiviteten betyder, at du hurtigt mærker og ser resultater.

Boldtræning

Boldtræning er en form for holdtræning inden for aerobic der på samme tid er sjov, effektiv og udfordrende. I træningen bruger man de såkaldte “bobathbolde”, der har en diameter fra 45-75 cm.
Træningen er primært målrettet mod at forbedre kroppens stabilitet ved træning af ryg/mave, samt øge smidigheden og balancen.
Såvel individuelle som gruppe-øvelser indgår i træningen.
Boldtræning er en helkropsorienteret træning hvor man får brugt alle muskler.
Alle uanset alder og køn kan deltage.

Pilates

Pilates er opkaldt efter skaberen Joseph Pilates, træningsformen er ca. 100 år gammel, og den er udviklet til genoptræning af balletdansere og boksere. Den er stadig meget brugt af balletdansere, men er blevet et godt træningssupplement til alle.
Pilates er en træningsform, der lægger hovedvægt på kontrol, stabilitet og vejrtrækning. Træningen fokuserer på de dybe stabiliserende truncusmuskler (fra bækken til skuldre) både med styrke og stræk.
Træningen foregår uden hjælpemidler, kun med egen kropsvægt.
Formålet med træningen er at opnå en bevidsthed om kroppens dybe muskler, at kunne kontrollere kroppen under bevægelse og bruge vejrtrækningen under træningen. Dette giver samlet en øget bevidsthed på sammenhængen mellem krop og sind.
Der bliver fortrinsvis brugt øvelser som er skånsomme for rygsøjlen.

MBL (mave, baller, lår)

Som navnet fortæller koncentreres træningen om 3 områder! Timen starter med en grundig opvarmning. I selve træningen arbejdes med belastning i form af bodybars, elastikker og håndvægte.
MBL er en effektiv bodytoningstime uden træning af overkroppen – men med en meget effektiv opstramning af de punkter mange kvinder er lidt ømme over for.

Der kræves ingen rutine for at deltage på holdet – selv den grønneste nybegynder kan deltage !

 

Tips til din aerobictræning:

• Brug gode Aerobicsko (absorbering både for og bag) !
• Kom til tiden da opvarmningen er vigtig !
• Følg med så godt du kan i instruktørens undervisning !
• Drik vand så tit du kan – specielt før træning !
• Ret ryggen, spænd bagdelen, husk let bøjede knæ !
• Er du gravid, underret da instruktøren inden timens start !

Book en rundvisning, ring på tlf. 55 34 20 94