Styrketræning

I dag bruger flere og flere motionscentret til at holde kroppen stærk og smidig – og styrketræning er faktisk noget af det bedste, du kan byde dig selv og din krop.

Motion & Fitness er et Nautilus center. Vi følger Nautilus træningsprincipper; det vil sige at der kun køres ét sæt på hver maskine. Det resulterer i at du kan dække dit trænings behov ved:

2 x ½ times styrketræning pr. uge.

Men alene ordet styrketræning kan næsten få én til at vende om, inden man har klædt om.
Hvis du er typen, der skal tage dig mere end almindeligt sammen for at sætte dig i maskinerne i motionscentret, bør du nærlæse nedenstående 10 gode grunde til at styrketræne.

1. “Du bliver stærkere !”
Større styrke er en fordel i hverdagen, når du kan klare mere uden at blive træt. Større muskler øger også din præstationsevne når du dyrker din favoritsport.

2. “Din krop bliver fastere !”
Din krop bliver mere fast og velformet. Styrketræning kan bruges til at stramme baller, hofter, lår og talje.

3. “Færre rygproblemer !”
Styrketræning er det bedste middel til at forebygge og afhjælpe mange rygproblemer. Det er også godt mod problemer i nakke og skuldre, som tit opstår ved kontor- og pc-arbejde.

4. “Større muskelmasse !”
Styrketræning får musklerne til at vokse – men får ikke kvinders muskler til at svulme op. Når kvinder styrketræner, bliver musklerne kun mere faste og kompakte.

5. “Stærke knogler !”
Styrketræning er godt til at øge kroppens knoglestyrke. Et godt program belaster hele kroppen i modsætning til andre motionsformer, der belaster kroppen ensidigt.

6. “Nedsætter risikoen for skader !”
Risikoen for at blive skadet når du dyrker andre motionsformer er mindre hvis du også styrketræner. Styrketræning øger ikke kun din muskelstyrke, men også styrken af dine sener og ledbånd.

7. “Større forbrænding !”
Styrketræning, der får din muskelmasse til at stige, øger også hvileforbrændingen. Det er en fordel, hvis du har tendens til overvægt.

8. “Bedre kropsholdning !”
Stærke muskler virker som et slags korset, der giver en mere rank og flot kropsholdning. Det kan bl.a. forbedre dit kropssprog og forebygge rygproblemer.

9. “Psykisk harmoni !”
Styrketræning kan forbedre din psykiske harmoni bl.a. ved at give afløb for spændinger, sænke stressniveauet, give succesoplevelser og forbedre din krop-psyke kontakt.

10. “Social oplevelse !”
En stor fordel ved styrketræning er at 2 personer kan træne sammen selvom deres fysiske form er forskellig. Det er let og hurtigt at ændre belastningen i motionscentrets forskellige maskiner, hvorimod f.eks. en badmintonkamp eller en løbetur let bliver en dårlig oplevelse, hvis parternes niveau er forskelligt.

Book en rundvisning, ring på tlf. 55 34 20 94