Biking

Kan du lide at træde i pedalerne og få sved på panden, så er biking en oplagt mulighed ! Biking er på samme tid både en sjov og optimal konditionstræning på specialdesignede cykler. Træningen foregår på hold og til musik – og alle kan være med ! Du vil opleve en helt anden måde at konditionstræne på. Instruktøren er lige foran dig til at vejlede dig i, hvad du skal gøre. Biking er pulsstyret kvalitetstræning, som tager udgangspunkt i den enkelte udøvers nuværende fysiske form. På den måde bliver træningen individuel, selvom man cykler sammen med andre.

Vi tilbyder følgende hold – som både tilgodeser den rutinerede cykelrytter og den som blot ønsker at komme i form !

Biking 1

På biking 1 bliver der kørt i forskellige intervaller, hvor man skiftevis står op eller sidder ned. Intensiteten er tilpasset så du kan være med, selvom du ikke har trænet før – eller holdt pause!
Lektionen er baseret på pulsstyret iltoptagelsestræning.

Biking 2

Er for dig som er kommet i rimelig god form og trænger til lidt mere udfordring end biking 1 byder på. Lektionen er krævende og der udfordres med lange spurter, hårde bakker og intervalkørsel. Træningen er pulsstyret udholdenhedstræning.

BikingHiit

H-I-I-T står for Høj Intensitets Interval Træning og er et godt valg, hvis du ønsker en højere fedtforbrænding og kondition. HIIT sætter stofskiftet i vejret og holder det oppe i helt op til 48 timer efter træningen. Dette gør træningen op til 50 % mere effektiv end lavintensiv konditionstræning, og går ud på mest effektiv træning, på kortest tid. Intervallerne består af ½ minut, f.eks. ½ minut sprint efterfulgt af ½ minut stille jogging, og intervallerne gentages så mange gange man kan. Dette giver en god kondition på kort tid.

Book en rundvisning, ring på tlf. 55 34 20 94